Simphiwe Hobhoshe in Nederland: 3 songs voor jou!

Three South African songs for you

Drie songs voor jou:

De Zuid-Afrikaanse zanger Simphiwe Hobhoshe is weer in Nederland. Aangezien zingen kracht, plezier en energie geeft – die wij in deze tijd goed kunnen gebruiken, heeft hij drie songs opgenomen voor ons.

De teksten staan uitgeschreven en elke zangpartij is door hem apart ingezongen. Daarbij heeft hij aan drie zangeressen (Henny, Judith en Marianne) de songs geleerd, waarvan zij meerstemmige opnamen maakten. Om aan de coronaregels te voldoen, heeft Simphiwe zelf later de baspartijen erbij ingezongen.

Bestel nu!

Doe jezelf én Simphiwe een plezier en bestel deze drie songs. Je ontvangt van elk lied de opnamen van alle stemmen tegelijk, je eigen stempartij afzonderlijk én de teksten. Dan kun je lekker thuis studeren en meezingen. Het kost je slechts €10.

Zing je in een koor? Dan is dit aanbod mogelijk ook interessant voor je mede-koorleden.

We hopen dat de muziek je vreugde brengt!

Simphiwe Hobhoshe is geen onbekende

Eerder verzorgde Simphiwe al twee keer een goedbezochte koorworkshop bij Bongani Conductions. Misschien was je daar zelf wel bij! In april dit jaar werd zijn derde workshop geannuleerd wegens corona. In deze herfstmaanden maken de coronamaatregelen het opnieuw moeilijk om zangworkshops te geven. Daarnaast heeft hij niet kunnen toeren in Europa met zijn ‘Khayelitsha United Mambazo Choir’. Ook in Zuid-Afrika zijn het zware tijden voor veel artiesten.

Simphiwe is echter niet voor één gat te vangen. Hij heeft dit alternatief bedacht om toch te kunnen zingen met elkaar én wat inkomen voor zichzelf te genereren. Zo helpen we elkaar, nietwaar?

HANDIGE TIP:   Plak deze tekst in je e-mail en vul je gegevens in

Hierbij bestel ik de drie songs van Simphiwe Hobhoshe, de oefenbestanden voor mijn stempartij en de teksten met vertaling. Na mijn bestelling ontvang ik het bankrekeningnummer waarop ik € 10 voor Simphiwe Hobhoshe zal overmaken. Zodra het bedrag is ontvangen, krijg ik mijn volledige bestelling toegestuurd via WhatsApp op mijn mobiele nummer.

-  Mijn naam: …
-  Mijn mobiele nummer: …
-  Mijn zangstem/stemgroep:   sopraan / alt / tenor / bas-bariton  
   (kies welke van toepassing is)

Voorjaarsworkshop 2021?

Als samenzang weer mag, nodigen we je in het voorjaar van 2021 uit voor een ‘live’ workshop met Simphiwe om deze liederen samen te zingen. Simphiwe is dan ook beschikbaar om bij jouw koor een workshop te geven.

Deel dit bericht gerust met anderen van wie je denkt dat ze belangstelling hebben!