Bongani bij jou!

Bongani Conductions geeft en organiseert workshops en cursussen waarin je kennismaakt of je verder verdiept in Zuid-Afrikaanse koormuziek.Foto: Anna van Kooij

Wil je in jouw koor ervaren hoe het is om Zuid-Afrikaans te zingen? Of tijdens een event van jouw organisatie een energieke zangworkshop aanbieden?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te verkennen.Huur ons in voor een workshop in jouw koor!
Tijdens een reguliere repetitie leer je enkele Zuid-Afrikaanse liederen meerstemmig zingen, inclusief de bewegingen die bij het lied horen. Je krijgt al snel de ‘spirit’ van de muziek te pakken! De ‘moeilijkheidsgraad’ van de liederen passen we aan voor elk koor.En wat te denken van een inspirerend kooruitje?
Een gezellige dag of dagdeel met het hele koor. Samen Zuid-Afrikaans zingen. Een mooie uitdaging, goed voor versterking van de onderlinge verbondenheid in het koor. Over de precieze invulling en duur van het uitje beslissen we samen.Voor bedrijven en maatschappelijke organisaties geeft een workshop ‘Zing Zuid-Afrikaans’ een welkome ‘energy boost’ aan je event. Samen zingen, in beweging komen, een nieuwe taal uitproberen: het brengt iedereen samen over gebruikelijke grenzen heen.